Behandling af hårtab med Hår For Livet

 

Hår for livet hos Vivi Hairdesign

Hos Vivi Hairdesign har jeg et højt fokus på hårtab ved enten sygdom, eller ved et langvarigt hårtab? Her er den perfekte løsning for dig der ønsker en naturtro og fleksibel løsning på dette. Mine parykker og toupeer er 100% ægte og fremstilles på et meget fint net eller folie bund.

Du behøver aldrig frygte at parykken eller toupeen falder af eller flytter sig. Når håret er monteret, er det monteret direkte på hårbunden med en meget hudvenlig lim.

Med dit nye hår har du mulighed for at gøre mange ting, som hvis det var dit eget hår. Du kan sove med dit hår, svømme, dyrke sport eller andre fysiske og krævende aktiviteter. Det eneste tidspunkt du ikke har dit hår på er når du kommer til kontrolbesøg hos mig, som ligger cirka hver 4 uge. Ved kontrolbesøget, tager jeg håret af, renser din toupe og hårbund. Derefter monterer jeg det på igen, klipper dit eget hår til og styler det.

Gå i behandling af hårtab med “Hår For Livet”

“Hår For Livet” tilbydes både som mindre hårdele, helparykker eller toupeer og kan anvendes af både mænd og kvinder. I fællesskab finder vi frem til den løsning, der er den helt rigtige for dig. Jeg anbefaler denne løsning som et kropsbåret hjælpemiddel, under hjælpemiddel loven, og jeg kan hjælpe dig med råd og vejledning i at søge økonomisk støtte hos kommunen.

Kontakt mig på Tlf.5853 5390 for en uforpligtende konsultation.

Elida er en af mine kære børn der har “Hår For Livet”, og hendes frihed til at være barn/ung, uden at tænke på paryk er helt uvurderlig.

Se billederne af hendes proces nedenunder: