MODERNE TOUPE LØSNING - HÅR FOR LIVET

Vivi Hairdesign tilbyder 

Har du et varigt hårtab? er Hår for livet den perfekte løsning for dig der ønsker en naturtro og fleksibel løsning på dette, toupe håret er 100% ægte og fremstilles på et meget fint net eller foliebund.

Du behøver aldrig frygte at det falder af eller flytter sig, håret påmonteres direkte på hovedbunden med en meget hudvenlig lim.

Du sover med dit hår, svømmer, dyrker sport eller andre fysisk og krævende aktiviteter, det eneste tidspunkt du ikke har dit hår på er når du kommer til kontrolbesøg hos os, ca. hver 4 uge.Ved kontrolbesøget tager vi håret af, renser, monterer og styler det igen.

Hår for livet tilbydes både som mindre hårdele, helparykker eller toupeer og kan anvendes af både mænd og kvinder. Sammen  finder vi frem til den løsning, der er den helt rigtige for dig. Vi anbefaler denne løsning som et krops båret hjælpemiddel, under hjælpemiddelloven, og vi kan hjælpe dig med råd og vejledning i at søge økonomisk støtte hos kommunen.

Kontakt os på Tlf: 5853 5390 for en uforpligtende konsultation.

Elida er en af vores kære børn der har Hår for livet, og hendes frihed til at være barn/ung, uden at tænke på paryk er helt uvurderlig.

Se billederne af hendes proces nedenunder:

Velkommen til vores nye indgang, hvis du er kørestols bruger lægger vi rampen ud.
Vores nye indgang med hygge krog.

VORES ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 09.00 – 17.00
Onsdag: 10.00 – 19.00
Torsdag: 09.00 – 17.00
Fredag: 09.00 – 17.00
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

STEMNINGSBILLEDER FRA SALONEN

BOOK DIN TID NU

Trænger du til at blive klippet? Ring på telefon 58 53 53 90 eller book en tid online via nedenstående link.