Hår For Livet – Behandling af hårtab

Hår For Livet er et tilbud til dig der af den ene eller anden grund lider af hårtab. Sammen med dig finder vi frem til den rette løsning. Læs mere om forløbet her på siden. Se gerne nogle af mine Hår For Livet videoer eller galleriet nederst på siden.

Har du spørgsmål til Hår For Livet, er du altid velkommen til at kontakte mig. Her kan du også bestille en uforpligtende konsultation og høre mere om dine muligheder.

Hår for livet hos Vivi Hairdesign

Hos Vivi Hairdesign har jeg et højt fokus på hårtab ved enten sygdom, eller ved et langvarigt hårtab. Hår For Livet er den perfekte løsning for dig der ønsker en naturtro og fleksibel løsning på dette. Mine parykker og toupeer er 100% ægte og fremstilles på et meget fint net eller folie bund.

Du behøver aldrig frygte at parykken eller toupeen falder af eller flytter sig. Hår For Livet bliver monteret direkte på hårbunden med en meget hudvenlig lim.

Med dit nye hår har du mulighed for at gøre mange ting, som hvis det var dit eget hår. Du kan sove med dit hår, svømme, dyrke sport eller andre fysiske og krævende aktiviteter. Det eneste tidspunkt du ikke har dit hår på, er når du kommer til kontrolbesøg hos mig, som ligger cirka hver 4 uge. Ved kontrolbesøget, tager jeg håret af, renser din toupe og hårbund. Derefter monterer jeg det på igen, klipper dit eget hår til og styler det.

Gå i behandling for hårtab med Hår For Livet

Hår For Livet tilbydes både som mindre hårdele, helparykker eller toupeer og kan anvendes af både mænd, kvinder og børn. I fællesskab finder vi frem til den løsning, der er den helt rigtige for dig. Jeg anbefaler denne løsning som et kropsbåret hjælpemiddel, under hjælpemiddel loven, og jeg kan hjælpe dig med råd og vejledning i at søge økonomisk støtte hos kommunen.

Kontakt mig på tlf. 58 53 53 90 for en uforpligtende konsultation.

Se alle behandlings priser under priser.

 

Resultater med Hår For Livet

I galleriet herunder, kan du se en række billeder fra tidligere Hår For Livet forløb.

Elida er en af mine kære børn der har “Hår For Livet”, og hendes frihed til at være barn/ung, uden at tænke på paryk er helt uvurderlig.

Se billederne af hendes proces nedenunder: