MODERNE TOUPE LØSNING – HÅR FOR LIVET

Vivi Hairdesign tilbyder

Har du et varigt hårtab? er Hår for livet den perfekte løsning for dig der ønsker en naturtro og fleksibel løsning på dette, toupe håret er 100% ægte og fremstilles på et meget fint net eller foliebund.

Du behøver aldrig frygte at det falder af eller flytter sig, håret påmonteres direkte på hovedbunden med en meget hudvenlig lim.

Du sover med dit hår, svømmer, dyrker sport eller andre fysisk og krævende aktiviteter, det eneste tidspunkt du ikke har dit hår på er når du kommer til kontrolbesøg hos os, ca. hver 4 uge.ved kontrolbesøget, her tager vi håret af, renser hår og hovedbund, vi  monterer og styler det igen.

Hår for livet hos Vivi Hairdesign

Hår for livet tilbydes både som mindre hårdele, helparykker eller toupeer og kan anvendes af både mænd og kvinder. Sammen finder vi frem til den løsning, der er den helt rigtige for dig. Vi anbefaler denne løsning som et krops båret hjælpemiddel, under hjælpemiddelloven, og vi kan hjælpe dig med råd og vejledning i at søge økonomisk støtte hos kommunen.

Kontakt os på Tlf.5853 5390 for en uforpligtende konsultation.

Elida er en af vores kære børn der har Hår for livet, og hendes frihed til at være barn/ung, uden at tænke på paryk er helt uvurderlig.

Se billederne af hendes proces nedenunder: