HÅR FOR LIVET

Vivi Hairdesign tilbyder hår for livet

Har du et varigt hårtab? er Hår for livet den perfekte løsning for dig der ønsker en naturtro og fleksibel løsning på dette, håret er 100% ægte og fremstilles på et meget fint net eller foliebund.

Du behøver aldrig frygte at det falder af eller flytter sig, håret påmonteres direkte på hovedbunden med en meget hudvenlig lim.

Du sover med dit hår, svømmer, dyrker sport eller andre fysisk og krævende aktiviteter, det eneste tidspunkt du ikke har dit hår på er når du kommer til kontrolbesøg hos os, ca. hver 4 uge.

Ved kontrolbesøget tager vi håret af, renser, monterer og styler det igen.

Hår for livet tilbydes både som mindre hårdele, helparykker eller toupeer og kan anvendes af både mænd og kvinder Sammen med dig finder vi frem til den løsning der er den helt rigtige for dig, Vi anbefaler hår for livet som et kropsbåret hjælpemiddel, under hjælpemiddelloven, og vi kan hjælpe dig med råd og vejledning i at søge økonomisk støtte hos kommunen.

Kontakt os på tlf: 5853 5390 for en uforpligtende konsultation.

Elida er en af vores kære børn der har Hår for livet, og hendes frihed til at være barn/ung, uden at tænke på paryk er helt uvurderligt.

Se billederne af hendes proces nedenunder:

VORES ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 09.00 – 17.00
Onsdag: 09.00 – 17.00
Torsdag: 10.00 – 19.00
Fredag: 09.00 – 17.00
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

STEMNINGSBILLEDER FRA SALONEN

BOOK DIN TID NU

Trænger du til at blive klippet? Ring på telefon 58 53 53 90 eller book en tid online via nedenstående link.