Parykker og toupeer

Hos Vivi Hairdesign tilbyder vi parykker og toupeer af høj kvalitet – vi har diskretion i højsædet

Hvis du er blevet syg, er det som oftest midlertidigt hårtab du vil opleve, her anbefaler vi altid, en helparyk i syntetisk hår, da det er en nem løsning i en periode af dit liv, hvor der er nok andet at tænke på. Vi har naturligvis også parykker i ægte hår, men her skal man vide at det kræver en del mere at passe og pleje ægte hår, men valget er naturligvis dit, og vi vil gøre vores allerbedste for at vejlede dig så du bliver tilfreds.

Vi har altid mange parykker på lager der både er lette, fine og klædelige, ofte får man sin paryk med hjem samme dag, men har vi ikke lige den der passer dig, så skaffer vi den i løbet af få dage.

Paryk når du oplever hårtab

Vi har naturligvis en separat paryk afdeling, hvor vi helt ugenert kan finde frem til den bedste løsning for dig. Vi tager mål og sætter en stor ære i at vejlede dig så du får så meget glæde af dit nye hår som muligt.

Samtidig dækker din rekvisition fra sygehuset som regel parykken, nogle gange vil der være en egenbetaling, det afhænger af hvad du selv ønsker, og hvilke krav du har til dit nye hår.

Parykker findes som masnikfremstillet og håndlavet, i forskellige syntetiske fibre og ægte hår. Udvalget er meget stort og derfor er der også forskellige priser, men alt det vejleder vi dig i ved vores konsultation.

Af hensyn til hygiejne! beder vi dig om at komme til konsultationen med ny vasket hår! og medbring gerne din bevilling.

OBS! vores konsultation koster 475,00 som du dog vil få refunderet hvis du vælger at købe en paryk hos os!

Alternativt hår / Hår for livet

Pludseligt opstået hårtab kan ramme alle mennesker i alle aldre og kan have mange forskellige årsager, det rammer mænd, kvinder og børn og uanset om der er tale om et midlertidigt, eller et varigt hårtab, kan vi hjælpe dig.

Klik her for at læse mere om hår for livet