Hårpåsætning i Slagelse

Hos Vivi Hairdesign tilbyder jeg også hårpåsætning i form af Hair Integrations. Hair integrations findes i mange varianter og dette er et tilbud til dig, der har for lidt hår på toppen! Er håret for tyndt? måske det mangler fylde? og du har svært ved at dække hårbunden? Så er Hair Integrations noget for dig.

Behandlingen foregår ved at vi sammen finder ud af hvor meget fylde du har behov for, i forhold til dit hårtab, og den frisure du ønsker. Herefter tager jeg mål og hvis der findes en standard løsning til netop dit behov, vil jeg hurtigt skaffe det hjem.
Hvis jeg skønner, at det er nødvendigt at lave en special bestilling. Vil jeg lave en unik afstøbning, og vil derefter i samarbejde med dig sætte ordren i gang. Behandlingens Ca.pris vil blive oplyst med det samme, hvis dette er tilfældet. 

Hårpåsætning hos Vivi Hairdesign i Slagelse

Ved en ny og unik afstøbning vil vi oftest være nødsaget til at afsætte en ny tid, til tilpasning. Derudover skal der også forudbetales depositum på ordren. 

Ordre på specielle bestillinger tager i dag grundet COVID-19 situationen desværre ca. 16-22 uger. 

Kontakt mig på tlf: 5853 5390 for en uforpligtende konsultation hvor vi sammen gennemgår ovenstående. Pris på en sådan konsultation koster 475,00 dette beløb modregner jeg naturligvis hvis du senere (inden for 4 mdr.) bestemmer dig for at få behandlingen udført.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Hårpåsætning hos VIVI Hairdesign i Slagelse

STEMNINGSBILLEDER FRA SALONEN