Men’s room

Vi tilbyder “gammeldags barbering, samt lækkert mandehår og hvorfor ikke nyde en kold øl eller et glas frisk hvidvin? Imens du læser Børsen, eller et af vores magasiner som altid findes i salonen.

Hår for livet – vi har pladsen hvor du i fuld diskretion kan blive vejledt omkring dine mulighedder.

Vores tilbud til dig der ønsker at få håret tilbage! Vi benytter Hår for livet også kendt som Hair for life og Kontakt skin, alt i alt en revolutionerende og moderne hårløsning som er så naturligt og sikker at du vil elske at bære det fra den første dag.

Vi limer ægte hår på der hvor naturen eller evt. sygdom mv. har været årsag til dit hårtab, og du kan igen vælge blandt modens spændende frisurer og igen få et ungdommeligt look.

Frygt aldrig at det falder af, at det sidder skævt eller at andre vil kunne se det! Det sidder bare som det skal. Vi benytter både folie og net bund og giver dig gennem vores service og professionel behandling 100% trygheds garanti.

Vi samarbejder bla. med Toftild Alternativt Hår, www.parykker.dk

Kontakt os på tlf: 5853 5390 for en uforpligtende konsultation! eller book en tid online her. Pris 475,00 som vi modregner hvis du senere vælger at få lavet behandlingen.