Martin før sit nye look med HFL
Martin efter HFL
Martin før sit nye look med HFL
Marti efter HFL

Alle sider

Martin efter Denne moderne hårløsning HFL

Men’s room

Din lokale herre frisør i Slagelse!

Hos Vivi Hair tilbyder jeg også herrerne en lækker skønhedsbehandling. Der er behandlinger som inkludere “gammeldags barbering, samt en forplejende mande klipning. Når du sidder i stolen hos mig har du mulighed for at nyde en kold øl eller et glas frisk hvidvin!  Jeg er stolt af at være din Herre Frisør i Slagelse!

 

Hår for livet – Få din toupe i Slagelse!

I min salon har du mulighed for at blive vejledt omkring dine muligheder, i forhold til hårtab, moderne toupere mm. Jeg har mulighed for at give dig fuld diskretion. Se mine videoer og billeder nedenfor for mere information!

Dette er mine tilbud til dig der ønsker at få dit gamle hår look tilbage! Jeg benytter Hår for livet også kendt som Hair for life og Contact skin. Alt i alt er det en løsning som er revolutionerende og moderne. Derudover er det også en løsning som er naturligt, og jeg er sikre på at du vil elske at bære det fra den første dag.

 

Hår for livet – Procedure & Informationer

Jeg gør brug af ægte hår, som jeg limer på der hvor naturen eller evt. sygdom mv. har været årsagen til dit hårtab. Du har derefter mulighed for at vælge iblandt de mange trendy og moderne frisurer. Klik her hvis du vil se mere information om mine parykker og toupeer

Hos mig skal du aldrig frygte at håret falder af, sidder skævt, eller at andre vil kunne se det. Jeg sørger for at det sidder 100% som det skal. Jeg gør brug af folie og net bund, og har dermed mulighed for at give dig den bedste service, med en professionel behandling, og 100% tryghedsgaranti. Jeg samarbejder bl.a. med Toftild Alternativt Hår,  www.parykker.dk

Kontakt mig på tlf: 5853 5390 for en uforpligtende konsultation hvor vi sammen gennemgår ovenstående. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.